• banner

Blok Graphite gandum medium

Blok Graphite gandum medium

  • Medium-grain Graphite Block/Rods

    Sedheng Graphite Block/Rods

    Ukuran gandum: 0.2mm, 0.4mm, 0.8mm, 2mm, 4mm, etc.
    Ukuran: Customized Miturut Drawing
    Aplikasi: Minangka Pemanas Listrik Yen Tungku Vakum Suhu Dhuwur / Pangolahan Graphite Crucible, Rotor Grafit, Generator Panas Grafit

    Sedheng-gandum Graphite Block diprodhuksi dening Geter Molding, ukuran partikel bahan baku grafit gandum medium 0.2mm, 0.4mm, 0.8mm, 2mm, 4mm, etc.

    Karakteristik produk

    Blok grafit nduweni karakteristik Kapadhetan akeh sing dhuwur, resistivity kurang, resistance oksidasi, resistance karat, resistance suhu dhuwur lan konduktivitas listrik apik.